Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Sykáček

5. 2. 2011 21:49
clanek x diskuse

po precteni clanku, ktery se venuje soucasnemu nesvaru ceskych novinaru, jsem presne vedel, ze diskuse se bude venovat uplne necemu jinemu, nicmene stupidita dosavadnich prispevku me i tak prekvapila :-P

0 0
možnosti
EE

eromu

5. 2. 2011 20:04
Proč ta analýza?

Tak nevím, číst články našich karlovarských novinářů je utrpení hodně často, ale tentokrát se myslím povedlo zformulovat něco s hlavou i patou.

Podrobovat to takové "skupinové právní analýze" a pak se ještě trápit nad pokusem o její prezentaci v blogu, tomu říkám ztráta času.

Nechápu, proč zrovna, když jde o hokejku, co se hrdinně poprala s důchodcem a pak statečně ujela na trénink....?

0 0
možnosti
LH

hvarcz

5. 2. 2011 18:16
???

Takže o co jako jde?

Když né o dudu tak o co ? že jako ministři za ODS nekradou? že to je narafičený od novinářů? jeden to už zabalil, na druhej už je venku, jenom to ještě neví

já bejt z ods a notabene z karlových varů tak jsem ticho, na blogu řvete kvůli prkotinám, ale losovačka, prodej domů v Lázeňské a ta vedoucí stavebního úřadu to bylo v pohodě? to jste taky utíkal s novinama po kanceláři a říkal kolegům vidíš to? fuj, zase pomluva

víte nebýt novinářů mnoho věcí by mohlo zůstat pod kobercem jako u vás v Kv, ale tak se do zastupitelstva dostanete příště ....

0 0
možnosti

Petr Šindelář

14. 2. 2011 9:40
Re: ???

Díky za Vás příspěvek. I když reagujete poněkud podrážděně na mou politickou orientaci, vyjádřil jste svobodně svůj názor a já Vám za něj děkuji. Na oplátku mě prosím nechte svobodně vyjadřovat mé názory, i když s nimi nemusíte z nejrůznějších důvodů nesouhlasit... :-) 

0 0
možnosti
G

Gmur

5. 2. 2011 17:50
Jste na omylu

Duda, je P O D E Z R E L Y a ne ODSOUZENY? Vidite v tom nejaky rozdil? Asi ne.

Ja vam ho prozradim. Kdyby byl odsouzeny, treba tim novinarem jak vy tvrdite, tak by byl znam trest a Duda by ten trest musel "odsedet". DUDA je zcela volny.To fakt nevite? To vam meli rici ti pravnici. HAHAHHA.....

Po podezreni nasleduje zadrzeni a souzeni a pak odsouzeni. Tak to chodi.

0 0
možnosti
T

tromi9

5. 2. 2011 18:40
Re: Jste na omylu

a proto si vyprávíme pohádku o právním státě, kde modří zloději běhají po svobodě

0 0
možnosti
MP

Martin V2

5. 2. 2011 16:42
Podvné

V titulku si přečtu Duda, v článku je to jméno zmíněno třikrát a ještě je tam na fotce a v poslední zmínce o Dudovi se dočtu, že ten článek o něm nebyl...:-)

0 0
možnosti

Petr Šindelář

14. 2. 2011 10:18
Re: Podvné

No, on by to asi nikdo nečetl, kdybych ten svůj článek nazval třeba "Etika v médiích", takže velká omluva a dík za pochopení ;-)

0 0
možnosti
T

tromi9

5. 2. 2011 16:13
1196e

0 0
možnosti
IB

isabell

5. 2. 2011 15:53
....

Hmmm tak na to mne napadlo jen .... vy toho naděláte... :-/

 Takových "lynčů" a průserů je tu co týden tucet, některé zapadnou a některé se, i dík rádobynovinářům, chytnou a lidé je prostě čtou a proto se na výsluní udrží déle.

Vše nakonec buď vyšumí, že se člověk ani nedozví, jak dopadl soud, něco se dále rozmatlává a někdy má ten novinář ve výsledku pravdu.

Buď jak buď má nejvíc másla na hlavě Duda sám- kdyby neujel od "nehody", nikdo by ho mediálně nelynčoval  ;-)

PS: jakpak dlouho žijete v Ostrově?

0 0
možnosti
IB

isabell

5. 2. 2011 15:55
Re: ....

PPS: nepíše se apel PRO, ale vždy se NA NĚKOHO apeluje :-P

0 0
možnosti
H

hukot62

5. 2. 2011 15:10
Tak

Vás by tedy za advokáta nechtěl! To bych skončil v base i když bych byl nevinej!;-D

0 0
možnosti
VH

Totedyne

5. 2. 2011 14:42
nevidím problém

Když někdo udělá prasárnu, tak musí nést za to odpovědnost. Platí to jak pro mediálně známou osobu, která zmlátí důchodce, tak pro novináře, který zveřejní lež, která mediálně známou osobu poškozuje. Takže pokud jde o lež novinářů, tak se můžete spojit s tou osobou, kterou tady tak hájíte, a zastupovat ji u soudu ohledně poškození dobrého jména.

0 0
možnosti
PK

dolch

5. 2. 2011 15:22
Re: nevidím problém

Pokud tomu náhodou už tak není. ;-)

0 0
možnosti
PH

petrph

5. 2. 2011 14:03
docela jste mne pobavil

Mám tomu rozumět tak, že noviny se smějí vyjadřovat k událostem a jmenovat jejich účastníky až potom co bylo ukončeno soudní líčení? (Které se díky několika odročení a možnosti odvolání může protáhnout i na několik let?)Koho by dnes zajímala  nějaká inzultace před 5-8 lety,koho korupční aféra ze stejné doby???

Patrně si pletete,Vy i vaši kamarádi advokáti nevinu z hlediska trestního stíhání a soudního řízení,a faktickou nevinu,prokazující že dotyčný daný čin nespáchal, a má potřebu chránit svoji čest.  Není pak divu, že je na svobodě jmenovaný pan Kindl,zatímco naopak pan Michálek čelí žalobě pro pomluvu. 

A pan Duda? Jeho fanoušci mu odpustí pár bodyčeků na ledě i mimo něj. Kór když si ty "mimo led" poctivě odsedí. Kéž by si totéž mohla říci i dnešní ODS...

0 0
možnosti
P9

pavel 99

5. 2. 2011 14:17
Re: docela jste mne pobavil

ano. Také mám poci, že právníci povýšili "rozhodnutí sudu" na jediný skutečný obraz reality. Když ráno vyjde slunce, tak dokud o tom nerozhodne soud buou trdit, že je tma.:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3065x
Absolvent PF UK Praha a Nottingham Trent University. Advokát a společník advokátní kanceláře TOCIK ŠINDELÁŘ & PARTNEŘI. Věřící. Trvale žije v Ostrově (11 km od Karlových Varů), pracuje v Karlových Varech a v Praze. Člen Zastupitelstva Karlovarského kraje (ODS).