Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karlinso

24. 2. 2011 11:11
Petice

Skvělý článek, děkuji. Počet podpisů pod peticí http://zachrante-lazne-kyselka.cz/ právě překročil 8000 :-)

0 0
možnosti

Petr Šindelář

24. 2. 2011 11:22
Re: Petice

Díky,  díky... jen když to podpoří dobrou věc. Počet podpisů na petici také sleduji, a jsem potěšen. PS: A Mattonku fakt už nepiju ;-)

0 0
možnosti

kareldrabek.blog.idnes.cz

22. 2. 2011 9:08
Stačí se podívat

na stáčírny Mattoni a Korunní. Minerálka je sice jímána pomocí vrtů, ale i tak je okolí nejlepší reklamou. Když vidím Mattonku, vzpomenu si na ten bordel a - děkuji, nechci.

0 0
možnosti

papris

21. 2. 2011 23:24
Veřejné mínění

Skvěle napsáno, pane Šindeláři. Ano, máte pravdu k podílení se na záchraně lázní těžaře minerálky nikdo nemůže nutit. Přesto si myslím, že je zde jedna věc, která by ho donutit mohla. Sám jste ji naznačil, a to je odklon zákazníků skrzevá špatnou pověst, Štěstěna v podnikání je vrtkavá. Jméno budujete velmi těžko a lehce o něj můžete přijít. A lidi všude na světě jsou schopni se rozslzet nad zachráněným kotětem z okapu a pokud to udělá někdo významný, přinese mu to větší prestiž než milion do reklamy v TV. Lidé jsou stejní srdcaři, když někdo opraví kapličku na návsi za své. Dlouho bude mít v místní hospodě třeba první pivo zdarma. Ano Heinrich Mattoni byl podnikatelský dravec, ale zároveň, jak píšete, frajer. Nepotřeboval mít palác v Praze. Reklamu, a to velkou, mu právě dělaly jeho lázně, reklamu, kterou by ani on nezaplatil. Zvláštní, že tohle jediný akcionář a současný těžař minerálky v Kyselce nechápe. Inu frajerem se asi člověk musí narodit. Pavel P. Ries ASORKD

0 0
možnosti

Petr Šindelář

22. 2. 2011 8:52
Re: Veřejné mínění

Díky za Váš diskusní příspěvek, pane Riesi. Věřím, že můj článek nepatrnou měrou pomůže rozhýbat veřejnou diskusi, a že se pánové z Mattonky nakonec chytnou za nos, a něco pro záchranu lázní skutečně udělají. Držím Vám, nám všem, palce...R^

0 0
možnosti

fioman

21. 2. 2011 9:10
V době, kdy je kvalita vody z kohoutku,

srovnatelná s kvalitou vody pro kojence, si může minerálky kupovat jenom hloupý člověk. Rv F.F.

0 0
možnosti

Petr Šindelář

21. 2. 2011 9:30
Re: V době, kdy je kvalita vody z kohoutku,

Milý čtenáři, děkuji za Váš příspěvek. Možná jste to ale nepochopil, smyslem článku nemělo být vyvolání diskuse zda pít či nepít balenou minerální (pramenitou) vodu, ale zda se má společnost KMV, a.s. angažovat při záchraně kulturní památky v Kyselce...;-)

0 0
možnosti

grandemi

21. 2. 2011 8:56
Karma

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS